Aktuális

Nyár eleji különleges ajánlatok!

Cikkünkben két nyár elején hasznos ajánlatot találsz!

                                                          Egri programkavalkád

Május 28-án kezdődik a háromnapos Feszt!Eger Magyarország egyik legjobb helyszínén, a Bolyki-völgyben.
Június 12–16. között rendezik meg az Utcazenészek Versenyét Egerben, ahol ti szavaztok arról, hogy melyik zenész kapja a verseny fődíját, ami 1 millió forint.  
Júliusban a legnagyobb esemény a XIX. Egri Bikavér Ünnep lesz a városban (július 9–12.). Idén is az Érsekkertben keressétek a prémium kategóriás egri borokat és az azokhoz elkészített gasztronómiai csodákat.

Augusztus 21–22-én rendezik a város egyetlen sörfesztiválját az Agria Parkban, a Díszkertben kézműves sörök mellett grillételeket kóstolhattok, de neves fellépők is színesítik a programot.
 A Zuzmó Kamra és Kert Eger legújabb színfoltja a vár lábánál. Zöld minősítésű üzlet, a kerthelyiségben frissen préselt zöldség-, gyümölcskoktélokat és újhullámos kávét is ihattok, mellé pedig a legjobb gourmet szendvicseket kínálják.
A Dobó téri Forst-ház étteremnél található Nyamnyam Sütiboltban a legfinomabb házi készítésű sütiket majszolhatjátok egy jó kávé társaságában. 

Információk itt és itt!

 

                                           Bőrápolás természetes alapanyagokból

Manapság a vegyszermentesebb, természetközelibb, növényi alapú megoldások a minőségi kozmetikai termékekkel szemben támasztott alapvető követelmény lett. De mik is ezek a csodanövények? Nézzünk néhányat a legfontosabbak közül:
Nem sokan tudják, hogy a sárgabarack magjából például rendkívül hatékony, ugyanakkor kíméletesen tisztító hatású őrlemény készíthető.
Ezt a remek tulajdonságot használják ki testápoló és radírozó termékekben.

 

A mangóvaj bőrlágyító és hidratáló hatását testápolókban használják ki, míg a makadámiadió olaját jellemzően inkább az arcápolókban. Ennek az az oka, hogy a bőr faggyújához nagyon hasonlító zsírsavakat tartalmaz, így puhító, anti-vízelvonó tulajdonságai jól érvényesülnek bőrünkben.
A koffeint a központi idegrendszerre és a kardiovaszkuláris rendszerre gyakorolt, jól ismert stimuláló hatása miatt a kozmetikai ipar a feszesítő termékekben használja.
Az Aloe Vera alapvető alapanyag már napjainkban. Gyógyító és lágyító tulajdonságai miatt szeretjük, elősegíti a sejtek regenerálódását és a bőr hidratáltságát.
Az argán olaj E vitaminban igen gazdag, ezért főleg a haj- és a bőrápolásban használt. Esszenciális zsírsavakat és omega-6-ot tartalmaz, ezért kiváló hidratáló és lágyító hatású.
A Marionnaud legújabb bőrápolási termékei a fenti természetes összetevőket ötvözik a cég 30 éves kozmetikai és bőrgyógyászati tapasztalataival. A termékeket Franciaországban és Svájcban gyártják.

Web: www.marionnaud.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top