Aktuális

Lekőkorszakizták Tarlós Istvánt

Korábban megírtuk, hogy a BKK reklámfelület értékesítésével foglalkozó külsős cége elutasította egy meleg társkereső hirdetését, így a fővárosi buszok oldalán nem látni ilyen hirdetéseket. A Friss Gondolat Egyesület most nyílt levélben kéri Tarlós István főpolgármestert, álljon ki az ügyük mellett.

“Kérjük, támogassa, hogy a hirdetés a főváros buszain megjelenhessen!” – írja nyílt levelében a Friss Gondolat Egyesület Tarlós Istvánnak . Az ügy előzményeiről itt mindent megtalálsz.

A BKV felületeit bérbe adó Publimont olyan indokkal utasította el a hirdetést, hogy az a fiatalkorúak fizikai, szellemi, érzelmi és erkölcsi fejlődését károsíthatja – írja a Hír24. “Ezzel az indokkal elutasítani a hirdetést diszkriminatív, jogellenes és megalázó a meleg közösség tagjaira nézve” – írja az egyesület. Szerintük  a döntés tökéletesen tükrözi a főváros vezetésének kőkorszaki gondolkodásmódját.

Mi nagyon várjuk a választ!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top