Aktuális

Időtlen elegancia a belvárosban: Soft Opening Prestige módra

Elegancia, stílus, kényelem. Bemutatjuk Budapest vadonatúj szállodáját!

Mazen Al Ramahi hoteltulajdonos április elején nyitotta meg a főváros legújabb szállodáját.
A Vigyázó Ferenc utcai designhotel, a Prestige Hotel Budapest április 2-án fogadta első vendégeit.
A gyönyörű épület klasszikus értékeit megtartva modern kiegészítőkkel, a legexkluzívabb alapanyagokkal és bútorokkal berendezve ma már teljes pompájában ragyog.

“Elállt a lélegzetem, mikor beléptem a szállodába! Már a lobby is olyan impozáns, hogy szinte megható ilyen csodálatos városban egy ilyen pazar hotelben megszállni. Úgy érzem magam, mint egy hercegnő az 1900-as évek elejéről!” – mesélte lelkesen a Dániából a magyar fővárosba hozzánk látogató házaspár hölgy tagja.
A kedves vendég nagyon jól megérezte a koncepció lényegét! Az elképzelés valóban az volt, hogy a Hild József tervezte klasszikus nagypolgári épület karaktere maradjon meg, és visszaköszönjön a monarchiabéli elegancia.
A harmincéves szállodai tapasztalattal bíró igazgató minőség iránti elkötelezettsége és professzionalizmusa, valamint a fiatal, ám szakmailag felkészült csapatának lendülete lehet a további siker biztosítéka.

Látogass el hozzánk te is!

Az építkezés fázisainak bemutatás az alábbi linken érhető el:
VIDEÓ: https://www.youtube.com/watch?v=AHQUXoTB0Sg
HONLAP: http://www.prestigehotelbudapest.com/
H-1051 Budapest, Vigyázó Ferenc u. 5.
E-mail: prestigebudapest@zeinahotels.com
Tel: +36 1 920 1000
Fax: +36 1 920 1001

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top