Aktuális

Ők kérnek felmentést a vasárnapi zárva tartás alól

A harkányi gyógyfürdő vendégei azt szeretnék, ha a nyári szezonban a város üzletei vasárnap is nyitva tartanának. A fürdő vezetője viszont azt állítja, náluk mindent megtalálnak vendégeik.

A harkányi gyógyfürdő vendégei azt szeretnék, ha a nyári szezonban a város üzletei vasárnap is nyitva tartanának. Harkány vendéglősei szerint, ha szezonban az üzletek vasárnap is nyitva lennének, az az ő forgalmukat is növelné.

A gyógyfürdő vezérigazgatója viszont azt állítja, a strand területén mindent megtalálnak a vendégeik, nem kellenek további nyitott üzletek. “Harkány városa nagyon speciális helyzetben van. Azok közé a települések közé tartozik, ahol nagyon kevés a kereskedelmi hely, amelynek vasárnap is nyitva kellene tartania. Így a szállodákkal, éttermekkel közösen úgy gondoljuk, hogy Harkánynak jót fog tenni az, hogyha a környéken zárva maradnak az üzletek vasárnap” – véli Hegyi Ákos.

Forrás: HírTV

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top