Aktuális

Berobban egy mininyár! Kedden 30 fok lesz

A hét elején 25 és 30 fok közé melegszik a levegő, de addig ki kell bírnunk egy esős vasárnapot.

Vasárnap a Dunántúlon és a déli tájakon számíthatunk kisebb esőre, egy-egy záporra, majd a kora esti óráktól ismét többfelé várható csapadék, mely hétfő reggelre a keleti, északkeleti tájakra is megérkezik. Napközben elszórtan máshol is kialakulhat egy-egy zápor. Eközben vasárnap kezdetben keleten, északkeleten, hétfőn pedig a Dunántúlon lehet szakadozottabb a felhőzet. Vasárnap Sopron térségében és a Dunántúli-középhegységben megélénkülhet a délkeleti szél, hétfőn pedig a délnyugati szél élénkülhet meg helyenként. Vasárnap az enyhe, de helyenként párás reggelt követően délután 14-22 fokot mérhetünk, hétfőn pedig már 19-25 fok közötti maximumokra van kilátás.

Berobban egy mininyár! Kedden 30 fok lesz

A hétfői melegebb időt kedden egy még melegebb nap követ majd, ekkor már 25 és 30 fok közé melegszik a levegő a helyenként feltámadó déli, délnyugati szélben. Ugyanakkor ezen a napon is számítani kell egy-egy zápor kialakulására többfelé az országban.

Berobban egy mininyár! Kedden 30 fok lesz

Szerda délután egy hidegfront érkezhet, melynek köszönhetően az északnyugatira forduló szél feltámad, délutántól helyenként záporok, zivatarok is kialakulhatnak, az esti órákban pedig már többfelé dörrenhet meg az ég. A nyugati tájakon visszaesik valamelyest a hőmérséklet, a csúcsértékek ott 25 fok alatt maradhatnak, de ezzel szemben keleten még továbbra is 28-29 fok köré melegedhet a levegő.

Forrás: időkép.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top