Aktuális

Kétszer mentettek életet a hős tűzoltók

Reggel egy nyugis munkanapra indultak, délutánra már hősök lettek a szekszárdi lánglovagok.

A tolnai megyeszékhely központjában esett össze múlt pénteken egy 17 éves fiú, egyelőre ismeretlen okból – írja a teol.hu. A közelben éppen a városi takarító akció zajlott, amelyet tűzoltók biztosítottak. Az ő segítségüket kérték a járókelők, amikor meglátták az utcán fekvő fiatalt. Benedek László azonnal elkezdte az újraélesztést, Mészáros Gergő pedig értesítette a mentőket. A beavatkozás sikeres volt, a fiúnak ismét lettek életjelei, de amikor stabil oldalfekvésbe helyezték, újra leállt a szíve. Rögtön megkezdték az újraélesztést, ismét sikerült visszahozni az életbe.

Nem sokkal később a mentőautó is megérkezett. A két tűzoltó csak ekkor tudta meg, hogy egy kollégájuk fiának az életét mentették meg. Az édesapa mindenkinek nagyon hálás, aki segített. Az orvosok még keresik a szívleállás okát, eddig ugyanis semmilyen egészségügyi probléma nem jelentkezett a fiatalnál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top