Aktuális

Olcsóbban tankolhatnak a Mol-kutakon a fociszurkolók, mi van?

Literenként hét forinttal olcsóbb a benzin azoknak, akik kiváltják a szurkolói kártyát. Örülünk, hogy már így kell szurkolókat csalogatni a magyar stadionokba.
  • Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség szóvivője azt mondta, remélik, hogy az intézkedéssel meg tudják győzni azokat a drukkereket is, akik eddig még nem váltották ki kártyájukat, egyúttal meg is tudják őket “nyugtatni” azzal kapcsolatban, hogy ne ódzkodjanak a kártya kiváltásától.
Olcsóbban tankolhatnak a Mol-kutakon a futballszurkolók, mi van?
  • Szollár Domokos, a Mol Magyarország kommunikációs igazgatója kiemelte, hogy a cégnek mint jelentős magyarországi sporttámogatónak ugyancsak érdeke, hogy újra családok tízezrei látogassanak el hétvégéken a mérkőzésekre. A MOL sajtóirodájától megtudtuk, hogy a különbözetet a MOL állja: “a kedvezménnyel pont az a célunk, hogy minél több ügyfelet vonzunk a kútjainkra, így remélhetőleg hosszútávon nem érezzük meg a kieső 7 forintot. Ez a kedvezmény jó az ügyfélnek, és jó a MOL-nak is.”
Olcsóbban tankolhatnak a Mol-kutakon a futballszurkolók, mi van?
 A szurkolói kártyák előre feltölthető, névre szóló, PIN-kóddal ellátott üzemanyagkártyák, a Fradi szurkolók 1000 forintért juthatnak hozzá, az MTK-nál a Facebook oldaluk szerint 200 forint. Az MLSZ adatai szerint eddig 175 ezer kártyát váltottak ki a szurkolók. Nem vennék rá mérget, hogy ezekután majd csak a focidrukkerek fognak ilyen kártyát venni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top