Aktuális

Vidéki nyugalom

Madárcsicsergés, langy szellő, kényelmes szoba, egy kellemes ital a teraszon, nagy kirándulások, esti beszélgetések... Távol minden zajtól lehet igazán kikapcsolódni.

           

                Héthatár Wellness Tanya – a pihenés, kikapcsolódás egy egészen új formája

 

Miért mennél egy szállodai szobába, ha kibérelhetsz egy teljes wellness-szállást? Itt minden csak rólad szól. A beltéri medence, a jakuzzi, a szauna, a kerti tó, az óriás trambulin az erdei kötélpálya és még számos remek dolog egyedül a tiéd és családodé, barátaidé. Nem szól rád senki, ha hangos vagy, és nem zavar senki, ha nyugalmat szeretnél. Ebédre, vacsorára igény szerint, ízletes vadételeket szolgálunk fel neked. Ha kirándulni szeretnél, meglátogathatod a felsőlajosi állatkertet, ahol akár kis oroszlánokat is simogathatsz.

A vendégház a szántóföldek végén, egy hangulatos kiserdőben bújik meg. Közel Budapesthez, mégis távol minden zajtól és rohanástól.
Egy nagyon jó, egyedi helyet akartunk létrehozni, ezért neves magyar építészeket, tájépítészeket és iparművészeket kértünk fel, hogy csináljunk neked valami igazán egyedülállót. Most rajtad a sor, szedd össze a családot, vagy szólj a barátaidnak, és élvezd a háborítatlan kikapcsolódást luxuskörülmények között!

Elérhetőségeink:

Web: http://www.hethatar.net/
Facebook: https://www.facebook.com/hethatar.wellness

Ajánlataink: 
Nagyon hosszú hétvége péntek reggeltől vasárnap estig

Pihentető hétköznapok rednkívül kedvező árakon

 

                                        Villapark Várgesztes – a családi üdülőfalu

Távol a nagyváros zajától, de mégis élettel teli környezetben kínálunk egy olyan egyedi pihenésformát, mely egyesíti egy vakációpark és egy családi ház minden előnyét. 125 különálló ház közül választhat, melyet körül ölelnek a Vértes fenséges vonulatai. A parkban élményfürdő, kültéri medence, wellness szolgáltatások, sportpályák, játszóterek biztosítják a feltétlen kikapcsolódást.  Saját medencével, szaunával, jacuzzival rendelkező Aqua Plus villáink egyedi privát szférát biztosítanak.

 

A Villaparkban igazán tartalmasan telik az idő. Játszóház a gyerekeknek, hétvégenként és a nyári szünidő alatt mindennapos animációs programok. Nagyobbaknak kültéri sportpályák, túrázási lehetőségek tárháza a Vértesi Natúrpark erdeiben, amihez közvetlen kijárást biztosít a túrakapunk.

Ajánlataink:
Május 1.napjai a Villaparkban – a mesterségek és a májusfaállítás ünnepe.
Pünkösdi virágünnep a Villaparkban!
“Indul a szünidő”! ajánlat

A Villaparkban a gyermekek szállása és ellátása ingyenes egészen 18 éves korig (az ingyenes ellátás a felnőtt létszámmal megegyező gyermeklétszámra vonatkozik)! Így elég csak a felnőtteket számolnia.

 

                        Hotel Villa Natura – Természetes pihenés Zalakaros határában

Képzeljen el egy szállodát csodálatos 10 hektáros természeti környezetben, zöld erdők, dombok ölelésében, egy 2 hektáros természetes tóval a közepén, kiépített sétautakkal… Képzeljen el egy szállodát csodálatos panorámával, tóra néző mediterrán terasszal, étteremmel, wellnessrészleggel, otthonos berendezéssel, a feltöltődés igazi atmoszférájával. És képzeljen el még többet: hogy ez a szálloda mindössze 1 percre, alig 1 kilométerre található Zalakarostól és az Európa-szerte ismert zalakarosi Gránit Gyógy-, Élmény- és Strandfürdőtől!

A kutyaparadicsom – a szálloda 2014-ben az év kutyabarát szállodája cím birtokosa
Bizonyos szobáink kutyabarát módon kerültek kialakításra, olyan földszinti lakrészeket találhatnak nálunk a vendégek, melyek közvetlen kertkapcsolattal rendelkeznek, sőt egy elkerített kennel jellegű kis udvar is csatlakozik a szobához.
A szálloda saját 2 hektáros tavában horgászni, úszkálni, kenuzni, csónakázni lehet, körülötte csodás környezetben túraútvonalak vezetnek körbe. A tópanorámás wellnessrészleg jakuzzival, finn és infraszaunával, sókabinnal, pihenőtérrel és masszázsszobával felszerelt. Egy romantikus reggeli a napsütéses tóra néző teraszon, a nap zárásaként egy privát éjszakai pezsgőfürdő. És a kettő között? Ami csak eszébe jut! Kirándulás, kerékpározás, nordic walking, pancsolás, élményfürdő, szauna, masszázs…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top