Aktuális

Újabb kiegészítők kerülhetnek az autókba, amiknek a nők örülhetnek igazán

Az egyik nagy autómárka írt ki egy új versenyt, melybe bárki benevezhetett. A cél az volt, hogy szuper, új autós kiegészítők készüljenek nőknek. Ez a két magyar termék versenyez egymással a döntőben.

Nagy Márta 2:1-ben terméke, amely üléshuzatvédőből két mozdulattal átalakítható kutyahordozó táskává vagy bevásárlótáskává. “Amikor megláttam a pályázatot, mindenképpen egy többfunkciós dolgot szerettem volna alkotni. Először táskatartóban gondolkodtam, de ezt később elvetettem, mert nem akartam, hogy szervesen csatlakozzon az autóhoz. Ennek az ötletnek a megvalósításánál viszont már radikálisan be kellett volna avatkozni a gyártási folyamatba.  Vagyis mindenképpen egy kivehető női kiegészítőt szerettem volna, így jött a kutyahordozó ötlete” – mondta el nekünk Márta.

Megnézem
Összes kép (1)

Hoffer Gábor találmánya egy babakocsi, amely az autóba helyezhető a gyermekkel és kerettel együtt, mint gyermekülés. Nem foglal plusz helyet, nem kell betenni a csomagtérbe.

Megnézem
Összes kép (1)

A Fiat formatervezési pályázatát Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon is meghirdették. Március 31-ig lehet még szavazni a két magyar döntősre.

Ha bármilyen kiegészítőt kérhetnétek az autótokhoz, mi lenne az?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top