Egymás szemében cikkek

Tüneményes levelet írtak tanárnőjüknek a szigetmonostori diákok

"Azért szeretem, mert mindig megnevettet, és ha rossz jegyet ad, akkor sem hagy minket cserben" – írja Heni, a szigetmonostori általános iskola 4. b-s tanulója. Képíró Ágnes tanárnőnek írtak levelet a gyerekek, és elküldték nekünk is, amikor megtudták, hogy keressük az ország kedvenc általános iskolai tanárát. Most bemutatjuk azokat a pedagógusokat, akikről a legaranyosabb történeteket írtátok és akiket a legtöbben jelöltetek.

Először is itt a nagyon-nagyon édes levél, amit a Zöldsziget Általános Iskola 4. b osztálya írt Ági néninek. Mindenki írt egy-egy mondatot arról, miért szereti a tanár nénit:

A világ legcukibb levelét írták tanárnőjüknek a szigetmonostori diákok

“Szövetkeztem az osztállyal, és gyerekek a legnagyobb titokban, szünetekben írtak róla egy-egy mondatot, hogy miért is szeretik. Hihetetlenül jól megoldották, és nem szivárgott ki semmi. Pedig fecsegnek, és ha valami nyomja a szívüket, vagy csak úgy csacsognának, akkor is rohannak a mi Áginkhoz, és elmondják. Valahol a pótanyjuk is, megérti őket, és ezt érzik is!” – írta a Nők Lapja Cafénak Barta Szilvia, szülő.

“Nem ad hétvégére soha leckét, mert hét közben eleget tanulnak, hétvégén pihenjenek és töltődjenek. Ösztönzi a gyerekeket, hogy menjenek nyugodtan szavalni, vers- vagy mesemondó versenyekre már első osztály óta, vagy csoportos versenyekre, legyen az matek vagy környezet, és a gyerekek szívesen is mennek, mert mernek!

Hihetetlen jó osztályközösségünk van, amit neki is köszönhetünk, és szülőknél is jól működik a közösségi szellem. Két olyan a képet mellékeltem, ami egy-egy szuper farsangi mulatság volt, ahol a gyerekek mondták meg, és szavazták meg, hogy mi köré épüljön fel. Az egyik kép elsőben, a másik most negyedikben készült, és ő persze mindig mindenben részt vesz, fantáziál, tervez és alkot, és ezáltal a mi gyerekeink hisznek, és mernek álmodni – no, ilyen a mi Ágink!”

Ne felejtsétek el, hogy keressük az ország kedvenc általános iskolai tanárát. Jelölni már nem lehet, de kövessétek a jelöltekről szóló cikkeinket. A bemutatásuk után végül majd Ti szavazhatjátok meg, ki legyen az ország kedvenc általános iskolai tanára!
 
Ági néni mint Gru és a kis minyonok
Ági néni mint Gru és a kis minyonok
A világ legcukibb levelét írták tanárnőjüknek a szigetmonostori diákok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top