Aktuális

Bekeményített a világ legrondább nője

Valójában egy nagyon szép nő, aki születésekor egy beteg testbe érkezett, mégis ő az, aki másokat motivál, hogy higgyenek magukban, szeressék önmagukat. Ha neki sikerült, másoknak is menni fog.

Lizzie Velasquez soha nem felejti azt a napot, amikor felkerült a YouTube-ra. A videóra több mint 4 millió ember kattintott, és megszámlálhatatlan mennyiségű bántó, gonosz kommentet kapott. A világ legrondább nőjének titulálták az akkor 17 éves nőt.

Bekeményített a világ legrondább nője

“Amikor elolvastam, az egész világ egy pillanat alatt összeomlott. Fogalmam nem volt arról, hogyan leszek képes újra felépíteni magam” – nyilatkozta a most 26 éves nő, aki egy különleges betegségtől szenved: nem tud meghízni. De mára őt ez hidegen hagyja, az évek során megerősödött olyannyira, hogy mára már motivációs tréningeket tart, és hangos erőszakellenes aktivista.

Bekeményített a világ legrondább nője

“Az a videó mindent megváltoztatott, megadta az alapot ahhoz, hogy azok hangja lehessek, akiket bántanak” – magyarázza Lizzie, aki már a TEDx-en is fellépett:

A fiatal nő története bejárta a világot, életéből pedig filmet is forgattak:

“Rengeteg emberrel találkoztam, akik megosztották velem a történeteiket, sokan közülük pont úgy éreznek, ahogy én. Ezek a történetek pedig megerősítenek abban, hogy szükség van arra, amit csinálok” – meséli. Mondandójának lényege, hogy az ember bármire képes az életben, de ehhez elsősorban arra van szükség, hogy megszeresse önmagát.

Bekeményített a világ legrondább nője

A fiatal nő születése óta megélte a poklok poklát, a bántalmazások már az óvodában elkezdődtek és nagylány koráig elkísérték, és élete most sem egyszerű, de erős marad. “Mindig megfogadom, hogy oké, ez a mai nap egy rossz nap, de holnap, amikor felkel a nap, minden baj el fog szállni.”

Forrás: time

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top