Aktuális

“Szeretünk, Kinga néni” – még mindig keressük az ország kedvenc tanárát!

A tanár néni kedves levele az otthon fekvő beteg kislánynak, a hittantanár, aki sosem ad egyest, mert szerinte nincs olyan rossz gyerek, aki megérdemelné. Jönnek a jelölések a Nők Lapja Café felhívására. Küldjetek ti is történetet a saját kedvenc általános iskolai tanárotokról vagy a gyerekeitekéről, ami bizonyítja: ő lehet az ország kedvenc tanára.

“Most, hogy negyedikes lett a fiam, és megtudta, hogy ötödiktől nem a Kinga néni lesz az osztályfőnöke nem szeretne ötödikes lenni” – írta a levelében egy lelkes anyuka, aki még fotókat is csatolt, hogy megmutassa nekünk, mennyire szeretik Kinga nénit a diákok:

Egyelőre nem áruljuk el, hogy melyik iskoláról és tanárról van szó, de ígérjük, hogy jövő héten nagyon sok kedves tanárt és történetet megismerhettek!

Hogyan tudsz jelölni?

  • Írd le néhány bekezdésben, miért tartod a legkedvesebb tanárnak a gyereked tanárát! (soha nem ad leckét, figyelembe vette, hogy törött kézzel nem lehet dolgozatot írni, bármilyen személyes történet jöhet, ami téged nagyon meghatott)
  • Küldjétek el a kedvenc tanárotok elérhetőségét, és fotót is csatoljatok mellé!
  • A jelöléseteket küldjétek az adel.szentes@centralmediacsoport.hu vagy az eszter.jambor@centralmediacsoport.hu e-mail címekre; a tárgy “az ország kedvenc tanára” legyen!
  • A jelöléseket jövő hét hétfőig, március 16-ig várjuk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top