Aktuális

Keressük az ország kedvenc tanárát!

Soha nem felejtjük el Márta nénit, aki miatt örömmel mentünk reggel általános iskolába. Tudtuk, hogy akkor sem kell félnünk, ha éppen nem tudjuk a helyes választ, biztosan mond pár kedves szót. Most rajtatok a sor, hogy megmutassátok a világnak, a ti gyerekeiteket is tanítják emberséges, jó fej tanárok.

Emlékeztek Dia/dia tanítónénire, aki lecke helyett gyógypuszikat küldött a diákjainak? Nagyon-nagyon szimpatikusnak tartjuk Dia néni nevelési elveit, és nagyon szeretnénk bemutatni a többi általános iskolai tanárt is, akik Magyarországon tanítanak – tudjuk, nem mindig ideális körülmények között, de mégis jut a gyerekeknek egy kedves szó, egy gesztus, egy semmibe nem kerülő ötlet.

A lényeg:

Keressük az ország kedvenc általános iskolai tanárát!

Lehet budapesti, vidéki, városi, falusi – teljesen mindegy, a lényeg, hogy olyan tanár legyen, akiről tudsz nekünk írni egy kedves történetet, ami azt bizonyítja, hogy aranyból van a szíve, és tényleg komolyan veszi a hivatását.

Hogyan tudsz jelölni?

  • Írd le néhány bekezdésben, miért tartod a legkedvesebb tanárnak a gyereked tanárát! (soha nem ad leckét, figyelembe vette, hogy törött kézzel nem lehet dolgozatot írni, bármilyen személyes történet jöhet, ami téged nagyon meghatott)
  • Küldjétek el a kedvenc tanárotok elérhetőségét, és fotót is csatoljatok mellé!
  • A jelöléseteket küldjétek az adel.szentes@centralmediacsoport.hu vagy az eszter.jambor@centralmediacsoport.hu e-mail címekre; a tárgy “az ország kedvenc tanára” legyen!
  • A jelöléseket március 16-ig várjuk!
Keressük az ország kedvenc tanárát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top