Aktuális

Nem hasonlított a nő a profilképre – megverték a randin

A verés oka az volt, hogy a lány élőben nem nézett ki úgy, mint egy "istennő".

A kínai Xiaojin egy társkereső applikáción keresztül ismerkedett meg egy Huang nevű férfival. A nő az adatlapjára kizárólag a bal oldalon látható, erősen retusált fotót töltötte fel magáról, a tőle mintegy 2270 kilométerre élő férfinak pedig annyira megtetszett, hogy nem is kért róla több fotót, hanem mit sem törődve a távolsággal és a magas költségekkel, az általa “istennőnek” titulált Xiaojinhez utazott.

Megverte a lányt a társkeresőn megismert férfiXiaojin a retusált fotón és a verés után

Amikor azonban Huang élőben is meglátta a lányt, hatalmasat csalódott, ugyanis az arca kerekebb, a bőre pedig sötétebb volt. A férfi annyira feldühödött azon, hogy Xiaojin hazudott a külsejéről, hogy rátámadt, és fizikailag bántalmazta.

Végül mindketten a rendőrségen kötöttek ki, ahol szétválasztották őket. Huangnak csupán annyi hozzáfűznivalója volt a történtekhez, hogy mostantól kezdve nem bízik az online szerelemben. Hogy számíthat-e bármiféle hivatalos felelősségre vonásra, arról nem szólnak a hírek.

Forrás: Rocketnews24

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top