Aktuális

Itt a figyelmeztetés: a nyugati nők már csak kutyával szexelnének

Bámulatosan merész szexuális fantáziaképekkel és hatalmas logikai bukfencekkel beszélik le az iráni lányokat arról, hogy nyugati nőtársaikat követve a züllés útjára lépjenek, és levessék magukról a hidzsábot.

Úgy tesznek, mintha Michael Jacksonról nem tudnák eldönteni, hogy férfi volt vagy nő, de ez ahhoz képest mind semmi, hogy mit terjesztenek a nyugati – európai és amerikai – emberekről, konkrétabban a nőkről az erkölcs iráni védelmezői. Mindezt annak érdekében, hogy a lányok feltétlenül hordják a hidzsábot, a nők haját elrejtő kendőt, amely biztosítja, hogy megőrzik tisztaságukat.

Mehdi Bayati, az iráni Erény és Alázat Stratégiai Központjának (ó, igen, ott már ezt is kitalálták, ehhez képest mi nem tudunk semmit) vezetője szerint a nyugati férfiak és nők már nem kívánják egymást, érzelmileg tönkrementek, és vágyaikat állatokkal elégítik ki. “A feminizmus elterjedése nyugaton, és a tény, hogy a nyugati nők 60 százaléka szívesebben fekszik le kutyával, mint férfiakkal, annak az eredménye, hogy nem hordanak hidzsábot.” A számadat forrását nem jegyezte fel.

Itt a figyelmeztetés: a nyugati nők már csak kutyával szexelnének

A hajjal csak a baj van

A nők haja valóságos ajzószer: “Azt tartják, hogy Mohamed próféta kijelentette, hogy a nők haja szexuálisan izgatja a férfiakat – fejtegette. – Talán a modern tudomány ezt nem igazolja, de ezt olyasvalaki mondta, aki igazat szól.” A tudományosan nem bizonyított tézisekkel lazán dobálózó erénycsősz ezzel együtt megjegyezte azt is, hogy a hidzsáb hiánya csökkenti a férfiak vágyát, és ezzel nem járnak jól a nők.

Tehát a kevés haj szexuális izgalmat okoz, de a sok haj látványától már nehéz begerjedni. Az iráni vallási vezetők már régóta ezt a furcsa érvelést veszik elő, ha a deviáns nyugat romlottságáról akarják meggyőzni a nőket. Mohammad-Mehdi Mandegary, az ultrakonzervatív Kitartás Front tagja szerint a nyugati nők olyan promiszkuitásban élnek, amilyenre még az állatvilágban sincs példa, mondván: nyugaton a nőknek több férfival van kapcsolatuk, és még büszkék is rá. “Az állatok mások, és a nősténynek nincs kapcsolata több hímmel egyszerre.”

Meglepődne, ha előfizetne a National Geographicra

Akkor lehet, hogy Iránban egyetlen állat sem él, és nyilván biológiakönyv se sokszor került Mohammad-Mehdi Mandegary kezébe, mivel az állatvilágban a promiszkuitás, azaz a minél több nemi partnerrel létesített szexuális kapcsolat inkább szabálynak, semmint kivételnek számít. Mit szólna, ha tudná, hogy a vörös szalagoskígyók a szaporodási időszakban valóságos orgiákat rendeznek, és akár száz hím is ráfonódik egy-egy nőstényre? A bonobókról nem is beszélve, ők gyakran a konfliktusaikat is szexszel rendezik, és nőstényeik szinte bármikor készek a közösülésre. Szóval ha kérhetném az iráni bölcseket, a nyugati nők után az állatokat is legyenek szívesek megrendszabályozni, és hackeljék meg az evolúciót.

Itt a figyelmeztetés: a nyugati nők már csak kutyával szexelnének

Tévézés után ne csinálj gyereket!

De Mandegary nem adja egykönnyen, és már az embriókat is félti a nyugat ópiumától. Arra kérte az irániakat – férfiakat és nőket egyaránt –, hogy ne szexeljenek azután, hogy műholdas adást néztek, hogy ne fertőzzék meg az embriót a testiséggel. Az önjelölt prenatális szakértő Madegary aggódik, hogy nem mindenki figyel a fogantatás pillanatára, és azután szeretkezik, hogy ártó tévéműsorokat és zenét hallgat.

És folyton-folyvást visszatérünk az állatvilághoz, láthatóan ez nagyon népszerű topik: Hassan Abbasi, a végtelenül hosszú és nehezen értelmezhető nevű Iszlám Forradalmi Őrök Testületének Doktrína és Stratégiai Tanulmányok Központjának vezetője szerint “a vérfertőzés nagyon ritka állatok között, de a nyugati ember már annyira lealacsonyodott, hogy elismeri a vérfertőzést emberi jogként”. Abbasi felháborodott azon is, hogy Anousheh Ansarit, az iráni származású amerikai űrhajósnőt férfiakkal együtt lőtték ki az űrbe. “Meg akarják ölni a tisztaságot. Ezen nyugszik a feminizmus.”

Úgy látszik, Iránban mindenki alaposan ismeri a nyugati barbárok szexuális szokásait, nemcsak a vallási vezetők és ideológusok. Naghdi tábornok is a szexet húzta elő, amikor merész asszociációs láncot követve az amerikaiakkal folytatott atomtárgyalásokat kritizálta. “Az amerikai gyerekek 35 százaléka fattyú” – a statisztika eredete máig homályos. Hassan Rahimpour Azghadi, az iráni Kulturális Forradalom Legfelső Tanácsának tagja is a képzelt számok nagymestere: “a nyugati társadalmakban élő gyerekek 75 százaléka nem tudja, ki az apja, és az anyja neveli fel”. Ezt amúgy annak alátámasztásául hozta fel, hogy a házasságtörők megkövezésére szükség van. “Az iszlámban nincsenek szexuális komplexusok, mert az iszlámban a házasság kiteljesíti a hitet, míg a keresztény házasság nem hitbeli cselekedet.” Na, ehhez Ferenc pápának is lenne pár szava.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top