Aktuális

II. Erzsébet lemondott a kutyákról

Nem akar több ölebet.

Mióta 1944-ben, a 18. születésnapjára megkapta az elsőt, II. Erzsébetnek elválaszthatatlan társai a corgik. A brit uralkodó azonban úgy döntött, nem akar több új kutyát a Buckingham-palotába, így ha a már meglévő kutyusai elpusztulnak, nem pótolja őket újakkal. Nem fogadta el azt a két kölyökkutyát sem, melyeket az egyik unokája, Beatrice ajánlott fel neki a közelmúltban.

II. Erzsébet már nem akar több kutyát

II. Erzsébet kutyái kiváltságos életet élnek: a palotákban, kastélyokban kedvük szerint jöhetnek-mehetnek, mindennap a legfinomabb fogásokat készítik el nekik a csirkemelltől a bélszínig, saját szobájuk van, ahol a huzattól védett kosarakban alszanak, limuzinnal és magánrepülőgéppel utaznak, a repülőgép lépcsőjén pedig a segédtisztek viszik le őket.

Az udvar egyik alkalmazottja a Daily Expressnek úgy nyilatkozott: a 88 éves királynő attól tart, hogy elbotlik a lábánál szaladgáló kutyákban, az eséstől súlyosan megsérül, eltöri valamijét, ebben az esetben pedig akár hetekig, hónapokig nem tudná ellátni a feladatait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top