Aktuális

5 hónapja nem találják a 16 éves lányt

A rendőrség a lakosság segítségét kéri a szolnoki tini felkutatásában.

A Szolnoki Rendőrkapitányság Megelőzési és Értékelő Alosztálya eltűnés miatt keresi a 16 éves Balogh Ilonát. A tini 2014. augusztus 22-én egy szolnoki gyermekotthonból engedély nélkül ismeretlen helyre távozott, és azóta tartózkodási helye ismeretlen. Felkutatására tett intézkedések eddig eredményre nem vezettek.

Ilona körülbelül 170 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna szemű és hosszú, fekete hajú. Eltűnésekor viselt ruházata ismeretlen.

A Szolnoki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Balogh Ilonát felismeri és tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56/501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 Telefontanú zöldszámán (h–cs: 8–16, p: 8–13), továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top