Aktuális

Félpercesek – végre nekünk is van blogunk

Imádjuk, szeretjük, és nagyon a miénk. Büszkén mutatjuk be nektek a Nők Lapja Café szerkesztőségi blogját, ahol szem nem marad szárazon.

Hogy ne kelljen sokat keresnetek a szuper blogunkat, a címlapunk jobb oldalán találtok egy kis hasábot, rajta a felirat: “Ez történik velünk”. Na, ha ezt lekattintjátok, akkor máris beléptek a Nők Lapja Café szerkesztőségi birodalmába, amit nagyon-nagyon szívesen osztunk meg veletek.

A blog tetején kis kerek fotókat találtok: hát azok mi vagyunk! Itt végre láthatjátok a szerkesztőséget, a kedves arcunkat. Aztán egyszerűen csak tekerjétek az egeret, és olvassátok kedvetekre a sok-sok vicces, komoly vagy éppen komolytalan kis bejegyzésünket! Lehet, hogy csak egy fotót, lehet, csak egy mondatot teszünk fel ide, de a lényeg: ami ide felkerül, az nekünk nagyon szívügyünk, vagy éppen meghökkentünk, vagy jót nevettünk rajta aznap.

Az a jó benne még, hogy ha lekattintjátok a szerző fotóját, akkor megtalálhatjátok az összes, régi bejegyzését is – így nem maradtok le a kedvenc szerzőtök egy betűjéről sem. Természetesen, ha valamelyik bekezdés nagyon tetszett, akkor megoszthatjátok Facebookon, Twitteren vagy akár Google+-on is.

Ha pár perces szünetre van szükségetek a munkában vagy az iskolában, akár otthon, gyertek, és nézegessétek a Nők Lapja Café szerkesztőségi blogját. Mi nagyon szeretjük, szeressétek ti is. 🙂

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top