Aktuális

Az elmaradt New York-i ítéletidő mémekben

Elmaradt New Yorkban a megjósolt történelmi hóvihar. Bár erős szél és havazás volt, megannyi repülőjáratot töröltek, de a szükségállapot feleslegesnek bizonyult. Mindeközben az északabbra fekvő új-angliai államokra sűrű hóesés, viharos erejű szél és áradás zúdult.

Noha az Egyesült Államok északkeleti területeire betörő téli vihar New Yorkot elkerülte kedden, az északabbra fekvő új-angliai államokat tényleg elérte az ítéletidő. A hóréteg vastagsága Massachusetts és Connecticut államokban estére így is több helyen megközelítette a 90 centimétert. Bostonban akár meg is dőlhet a 2003-ban mért 69,85 centiméteres rekord.

Mondjuk, kedden reggel még úgy tűnt, hogy valóban nagy lesz a baj New Yorkban, de szerencsére elkerülte őket a gigavihar. New Yorkban és New Jerseyben szerdán reggel feloldották a közúti közlekedésre vonatkozó, hétfőn kiadott tilalmat, és 10 órányi leállás után újraindult a New York-i metró is. Több meteorológus bocsánatot kért a téves prognózisért.  Bill de Blasio New York-i polgármester, aki elrendelte, hogy a Broadway színházaiban kedd este megint legyenek előadások, az iskolákban pedig szerdától ismét legyen tanítás, helyesnek nevezte a hétfőn elrendelt, de később túlzónak bizonyult óvintézkedéseket.

És persze máris megszülettek az első mémek az elmaradt New York-i “Snowmageddonról”

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top