Aktuális

Hozd magad formába!

Még csak február van, ez igaz, de repül az idő! És hamarosan újra fürdőruhába bújunk. Ugye te is szeretnéd nyugodt szívvel megtenni ezt? Akkor tarts velünk!

                                                         Fogyni szeretnél? Segítünk!

A 7és17 fogyókúrás italpor hatékony segítséget nyújt, hogy minél gyorsabban formába rázhasd magad. Termékeink olyan természetes alapanyagokat tartalmaznak, melyek hozzájárulnak a szervezet vitamin- és ásványianyag-szükségletének biztosításához, valamint növényi rosttartalmuk segítségével hatékonyan csillapítják az étvágyat.
A 7és17 italporok minden adagja egy-egy főétkezést helyettesít, melyet a praktikus tasakos kiszerelésnek köszönhetően bárhová könnyedén magunkkal vihetünk.

 

Az Új 7és17 Krémes paradicsomlevessel a diéta ízvilága egyszerűen változatosabbá tehető. Büszkék vagyunk, hogy fogyókúrájához Erdélyi Mónika is minket választott, aki hatalmas sikereket ért el a 7és17 segítségével! Diétájával kapcsolatos beszámolóját weboldalunkon hétről hétre nyomon követhetik az érdeklődők.

 

Elérhetőségeink:

http://www.7es17.hu/termekkategoria/megrendeles/
https://www.facebook.com/7es17

 

                                   Tökéletes vagy! Mi bebizonyítjuk a Team Fitnessben

Ha minden vágyad, hogy idén nyáron bókokban és elismerésekben dúskálj, bemutatjuk az átalakulásod  legtökéletesebb helyszínét: Team Fitness!
Mi, nők, sohasem vagyunk elégedettek az alakunkkal, mindig találunk rajta néhány “igazítani” valót. A Team Fitness-ben lehetőség nyílik többek között arra is, hogy egy teljes körű állapotfelmérést követően szakértők készítsék el a személyre szabott étrendet, edzéstervet a garantált fejlődésed érdekében, amitől majd mindenkinek leesik az álla.
 

Óbuda legnagyobb, 8 éve működő fitneszterme folyamatosan bővülő kardio- és fitneszparkkal, csoportos órákkal és több, mint 50 szolgáltatással várja a vendégeit. A Team Fitness innovátor. Egyediségét bizonyítják a mindig telt házas walkenergie-órák és a folyamatos szakmai fejlesztések.
Míg olvadnak le a kilók, a kicsiknek gyermekmegőrző, az apukáknak pedig crossfit biztosítja a kikapcsolódását. Az edzés utáni pihenésre pedig nagyszerű lehetőséget biztosít a Team Fitness SPA- és wellnessrészlege.

Próbáld ki ingyen: http://ingyenedzes.teamfitness.hu
Web: http://www.teamfitness.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top