Aktuális

Itt a munkahelyi Facebook!

A munka és a magánélet szétválasztását szeretnék megkönnyíteni az új szolgáltatással. A törekvés üdvös, kíváncsian várjuk az eredményt.

A közösségi oldal képviselői szerdán jelentették be, hogy élesítették a “Facebook at Work” névre keresztelt szolgáltatásukat – olvasható a hvg.hu-n. A bevezetését fokozatosan hajtják végre, így valószínűleg a többségnek még várnia kell arra, hogy használhassa az új szolgáltatást. Először tesztelik ugyanis néhány cégnél, aztán a visszajelzések után lesz mindenki számára elérhető.

Maga az oldal és az alkalmazás egyébként nagyjából ugyanúgy fog kinézni a normál Facebook, de ezen csak a kollégáink lesznek rajta. A remények szerint a Facebook at work használatával legalábbis radikálisan csökkenthető lesz a céges levelezés.

Az alkalmazás iPhone-os verziója már elkészült. Az ígéretek szerint rövid időn belül jön az androidos is.

A cég egyébként már hosszú évek óta dolgozik a szolgáltatáson. Zuckerberg vállalatánál ugyanis a dolgozók a kezdetektől fogva ezt használják a munkahelyi teendőik szervezésére, közös munkára, chatelésre vagy fájlmegosztásra is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top