Aktuális

Dermesztő napok jönnek

Jó lesz, ha a szilveszterezők vigyáznak magukra, mert csontrepesztő hideggel érkezik újév hajnala.

Kedden a napos időszakokat időnként felhők zavarhatják meg, elszórtan még egy-egy hózápor is kialakulhat – olvasható az Időkép előrejelzésében. Többfelé szeles marad az idő. Az Országos Meteorológiai Szolgálat citromsárga figyelmeztetést adott ki a lehetséges hófúvások miatt hét megyére. Hajnalban többfelé –10 fok alá csökkenhet a hőmérséklet, és napközben is fagyni fog, a csúcshőmérséklet –3 és –6 fok között alakul.

Szerdán, az év utolsó napján napos, száraz idő ígérkezik. Csillapodik a szél is, viszont nagyon hideg lesz. Hajnalban a hólepte vidékeken –15 fok alá csökkenhet a hőmérséklet, és nappal is csak –3 és –7 fok közti hőmérséklet várható.

2015 első napja is durva faggyal köszönt ránk. Hajnalban –10, –15 fokos zimankó várható, ami a szilveszterezőkre nézve veszélyes is lehet, úgyhogy nem árt óvatosan duhajkodni. Napközben aztán mindössze –1, –6 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top