Aktuális

Idén is lesz Gyerkőckarácsony

2014. december 13-án harmadik alkalommal lesz Gyerkőckarácsony, melyet a budapesti Rotaract klubok és pártolóik szerveznek. Ennek keretében megajándékoznak 100, gyermekotthonban élő kisgyermeket egy varázslatos nappal.

A programnak a Csík Ferenc Általános Iskola és Gimnázium ad helyet, az izgalmas műsorról pedig neves sztárvendégek gondoskodnak. Az esemény fővédnöke Ungár Anikó bűvész, aki műsorral kedveskedik a gyerekeknek, de velük tart a nap során Kelemen Henrietta Miss Universe Hungary szépségkirálynő is, aki a reggeli torna során mozgatja meg a kicsiket és nagyokat.

A sorversenyeken a csapatokat Fenyvesi Zoli fogja erősíteni, akit a közösségi média csak “Wheelchairguy”-ként ismer, és a Suhanj Alapítvány kerekesszékes futója. Az egész napos szórakozást körjátékok, lufihajtogatás, rajzverseny és játékos kvíz színesíti, az arcokra pedig a Kreatív Sminkműhely arcfestő csapata varázsol igazi mesevilágot.

Délután a Grund Színház csapatának Mesemorzsák című interaktív darabja várja a gyerekeket, az előadás után pedig a Rotaract Mikulása érkezik a rendezvényre, és mindenkinek átadja személyre szabott csomagját, melybe ebben az évben is csokit, gyümölcsöt, könyvet és fogkefét tettek a Rotaract tagjai.

A hangulatfelelősök idén is Zsófi és Gábor, a Bátor Tábor önkéntesei lesznek, a program lebonyolításában pedig az Interact klubok tagjai segítenek. A nap méltó fináléja a Hestia Tűz- és Fényzsonglőr csoport látványos bemutatója lesz.

A Rotaract, a Rotary klubok ifjúsági szervezetei, illetve azok támogatásával működő nemzetközi klubhálózat. Tagjai közösségük építése és egy barátságosabb jövő megteremtése mellett elkötelezett 18 és 30 év közötti fiatalok, akik nemcsak kellemesen, de hasznosan is szeretnék eltölteni a szabadidejüket.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top