Aktuális

Leesett az első hó! – fotó

A Mátrában élők ma már söpörhetik a havat. Gyöngyös térségében havazik, Eger környékén havas eső esik.

Gyenge hidegfront érkezett, mely északra, északkeletre meghozta a havazást. A Mátrában és a Kékesen is fehéredett a táj.

Kedden, éjfél után kezdett el havazni, a Kékestetőn reggelre megvastagodott a hóréteg.

Köpönyeg/Facebook
A Kékestetőn már 6 centis hó van – Köpönyeg/Facebook

Gyöngyös térségében havazik, Eger környékén havas eső esik. Ködös az idő Polgár, Edelény, Sátoraljaújhely, Kisvárda és Vásárosnamény környékén. Balassagyarmat, Dabas, Kiskunhalas, Nyékládháza, Putnok és Szikszó térségében, valamint a Dunántúlon Veszprém, Fejér és Vas megye egyes részein szemerkél az eső – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Kedd reggel az ország nyugati felén mindenhol fagypont feletti, a keleti országrészben viszont még fagypont körüli a hőmérséklet.

A havazásban érintett területeken harminc munkagép végzi a síkosságmentesítési munkákat a Magyar Közút által kezelt útszakaszokon. Az autópályák, a fő- és mellékutak burkolata vizes, nedves, Somogy, Baranya, Békés és Csongrád megye déli részén, valamint Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében száraz az úthálózat. Az ország nagy részén jók a látási viszonyok, de a párás területeken lecsökkent a látótávolság.

Még több havas képért kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top