Aktuális

Téli szépségápolás

Bőrünk ápolása minden évszakban fontos. Ám minden évszakban mást kíván a bőrünk. Megmutatjuk, hogy idén télen milyen termékekkel kényeztesd a bőröd.

                                                         Ekcéma ellen természetesen

Ha ekcémáról, bőrszárazságról beszélünk, nem kell messzire mennünk  sorstársakért. Sajnos gyakori, és igen makacs bőrbetegség, amely nem csupán a felnőttek körében üti fel a fejét. A téli időszakban még inkább óvnunk kell bőrünket, hiszen a száraz, hűvös időjárás, a központi fűtés mind felerősíthetik a panaszokat.

 

 

A natúrkozmetikumok használatával olyan értékes és természetes anyagokat juttathatunk bőrünkbe, mint a ligetszépe olaj, a csipkebogyó olaj, vagy a parajdi só, továbbá az egyéb növényi zsiradékokat tartalmazó krémek, szappanok, melyek jótékony hatásukkal eredményesen veszik fel a küzdelmet az ekcéma ellen. Ebben segítenek például a magyar HappySkin natúrkozmetikum termékei. A ZERO Ekcéma csomag komplex megoldást kínál a problémára, tetőtől talpig.
Érdemes a már kapható karácsonyi ajándékcsomagokat is megtekinteni, ha igazán különleges, egyedi meglepetést keresünk szeretteinknek.

Elérhetőség:
HAPPYSKIN HEGYVIDÉK MÁRKAÜZLET
Budapest XII. kerület
Apor Vilmos u. 11-12.
Földszint
(20) 2983-777
Email: uzlet@happyskin.hu
WEBÁRUHÁZ
https://www.happyskin.hu/

 

                                                Téli tippek Signorától Signoráknak

Pá, barna foltok!
A fénymentes időszakban szakítsunk időt a Whitening Lux pigmentfolt elleni fehérítő és világosító arckezelésre, amely sejtszinten gátolja a túlzott melanintermelődést.  Az eredmény: egységes bőrtónus, a foltok több mint 70%-kal csökkennek. A bőr visszanyeri fiatalságát, ragyogását.

 

 

 

Huss, ráncok!
Az ünnepi vacsoránál, a szilveszteri partin már mindenki ragyogni szeretne.
Ilyenkor jól jöhet az expressz ránctalanító program, amely szinte órák alatt tünteti el arcunkról a fáradtság nyomait. Néhány év mínusz is garantált a Thalgo 90 perces kollagén feszesítő kezelésével. A speciális kollagén mátrix lap felhelyezése, egyedi masszázstechnikával kiegészítve a bőr kollagéntermelését nyolcszorosára növeli!

Bye-bye, zsírpárnák!
Nem kell aggódni az ünnepi lakomák következtében felugró pluszkilók miatt, egy új lézeres technológiának köszönhetően néhány alkalom alatt visszanyerhetjük eredeti formánkat.

Ahol mindez elérhető: http://signoraszalon.hu/

 

                                           Télen még fontosabb az alapos arctisztítás!

 

A téli időszak szélsőséges időjárási körülményei, a hideg, a kinti és benti hőmérséklet hirtelen változása, a levegő megnövekedett szmogtartalma, testünk külső felszínét nagyon megviseli.
Az arcápolás területén ilyenkor nem csak a megfelelő hidratálás fontos, hanem különös figyelmet kell fordítani az arctisztításra is.

Az igénybe vett bőr felső hámrétege gyorsabban öregszik, az elhalt hámsejtek megakadályozzák a bőr megfelelő légzését, a hatóanyagok hatékony bejutását, felszívódását.

 

Emellett komoly veszélyt jelentenek a megnövekedett légszennyezés által a bőrre rakódott kőolajszármazékok. Ezek eltömítik a pórusokat, ezáltal blokkolják a bőr természetes élettani folyamatait: a légzést, az anyagcserét és a kiválasztást. Emellett, ezek az anyagok zsírban oldódnak, és ha arctisztítás nélkül krémezzük az arcunkat, komoly problémát okozunk – a zsírtartalmú krémmel ezeket a káros anyagokat bőrünk mélyebb rétegeibe juttatjuk, amivel szinte mérgezzük azt.
A NaturaVivente webshopjából kiválaszthatod a bőrtípusodnak megfelelő natúr okos-kozmetikumodat, köztük a bőrtípusodnak megfelelő arctisztítódat is. Ráadásul ezek a termékek a brazil esőerdőkben megtalálható növényekből készülnek, ahol a természet még teljesen érintetlen minden káros behatástól.

                                          Aromaterápiás natúrkozmetikumok

Szépségápolási szereinknek olyan tisztának és természetesnek kell lenniük, mint az ételeinknek. A Sweetsation Therapy aromaterápiás natúrkozmetikumok természetes hatóanyagokkal ápolják, óvják, és gyógyítják a bőrt. Nem tartalmaznak mesterséges színezékeket és illatanyagokat, egészségre káros tartósítószereket, használatukkal bőröd gyönyörű és egészséges lesz. Ráadásul nem terhelik környezetedet sem mérgező vegyszerekkel.

 

A föld és a tengerek legértékesebb ajándékait gyűjtötték össze elkészítésükhöz. Illatuk egyaránt táplálja a testet és a lelket.
A téli időszakban bőrödnek sokféle erős környezeti hatást kell elviselnie: erős szél, hideg levegő kint, száraz meleg bent. Bőröd ilyenkor könnyen kiszáradhat, így napi bőrápolási rutinodon is változtatnod kell. A téli bőrápolás lényege: hámlassz, és hidratálj! A Sweetsation Therapy termékek között mindkét lépéshez meg fogod találni a számodra tökéletes megoldást.

További inforámációk:
http://sweetsationtherapy.hu/

 

                                                 A legjobb ránctalanító krémek télre

A téli hűvös idő kiszárítja a bőrt, ami ilyenkor piros, érdes és húzódik is. Ráadásul ezek a körülmények a ráncok megjelenését és elmélyülését is segítik, így ha nem ápolod megfelelően az arcod előbb-utóbb komolyabb kezelésre lesz szükséged.
A Szépleszel.hu-n találod a  legjobb téli bőrápolókat.

 

 

Jó tanácsok, hogy mire figyelj a téli ápolásnál:
1.    A téli bőrápolód legyen egy kicsit zsírosabb, ez megvédi a bőröd a hideg ellen.
2.    Tonizálj, hogy pótold a nedvességet
3.    Reggel indulás előtt fél órával kend fel a nappali krémet, így lesz ideje beszívódni
4.    Használj alapozót, ez is védi a bőröd a hidegtől
5.    Ha nagyon hideg van, takard el az arcod egy sállal

Extra tipp: használj termoterápiát! Tégy az éjszakai krémedből egy adagot egy kisebb tálba, majd állítsd egy nagyobb meleg vízzel teli edénybe. Pár percet várj, majd a felmelegedett krémmel kend be a bőröd!

Szépségápolási tanácsért írj nekem:
Borsche Annamária
Szépségtanácsadó
www.szepleszel.hu  http://szepleszel.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top