Aktuális

Paprikaspray-vel támadt a moziban egy nő

Nem tudta elviselni, hogy rászóltak.

Egy kaliforniai moziban hétfő este a Mr. Turner című film vetítésén egy nő a mobiltelefonján játszott, ez pedig érthető módon nagyon zavarta a mögötte ülő férfit, aki kíváncsi volt a filmre és szerette volna azt nyugodtan nézni. A szemtanúk szerint többször is udvariasan megkérte a nőt, hogy fejezze be a mobilozást, ám az rá sem hederített a kérésre. A férfi ezek után finoman megkocogtatta a nő vállát, mire az felpattant a székéből és dühösen kiabálni kezdett: “Megütött, megütött, hívom a rendőrséget!”

A férfi továbbra is igyekezett megőrizni a nyugalmát, ám a nő ekkor egy paprikaspray-t vett elő a táskájából, és egyenesen a férfi arcába fújt vele. Utóbbi sokkot kapott a támadástól, majd női kísérője társaságában elhagyta a mozitermet.

A támadó nő ezt követően visszaült a székébe, és további 20 percig nézte a filmet, míg néhány néző és a helyi biztonsági szolgálat ki nem tessékelte a moziból.

A vetítést nem állították le.

Forrás: mashable.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top