Aktuális

A jó pasik sem ússzák meg a beszólásokat az utcán – videó

Jó csajnak vagy pasinak lenni néha nagy teher. Egy videó a bizonyíték arra, hogy nem csak a férfiak látnak a nőkben szexuális tárgyat és adnak ennek hangot – a nőket sem kell félteni.

Akinek be akarnak szólni, annak be is fognak: ez a tanúsága egy friss, a YouTube-on is látható videónak. Egy férfimodell járja New York utcáit, és közben nem hagyják szó nélkül a nők sem, és beszólogatnak neki – akármennyire nem gondoltuk volna. A két nem közötti egyenlőséget nem ez jelenti, ez aztán nem eredmény, sőt. A felvétel magáért beszél.

A múlt héten láthattuk, hogy egy csinos, 24 éves nőre New York utcáin mennyi megjegyzés záporozik. Shoshana Roberts öltözete rosszindulattal sem nevezhető provokatívnak vagy kihívónak – vagy ezek szerint már egy egyszerű fekete póló fekete farmerrel annak számít? A barátja rejtett kamerával kísérte Shoshanát, videóra rögzítette a férfiak beszólásait, füttyögetését és egyéb próbálkozásait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top