Aktuális

Felmentették a lányokat erőszakoló fiúkat

Bizonyíték hiányában felmentették azokat a fiúkat, akik csoportosan erőszakoltak meg lányokat, a felvételeket pedig a világhálón is közzétették. Nem, ez nem vicc.

Tavaly robbant a hír, hogy a Roast Busters nevű aucklandi fiúbanda lányokat szed fel, leitatják, majd egymás után megerőszakolják őket, hogy aztán az erről készült felvételeket feltehessék a közösségi oldalakra. Nos, ezeket a fiúkat most, az ügy kirobbanása után egy évvel felmentették az új-zélandi hatóságok.

Felmentették a lányokat erőszakoló fiúkat
A csoport egyik tagja Anthony Ray Parker amerikai színész fia, a másik pedig egy aucklandi rendőrtiszt gyereke

A sajtótájékoztatón a rendőrség szóvivője elmondta, hogy a bizonyítékok nem bizonyultak elegendőnek az elmarasztaló ítélethez. Sajnálják!

Aki nem emlékezne a történetre, röviden erről szólt: kamasz fiúk csapata 2011-ben indította el a Roast Busters nyilvános Facebook oldalt, a fiúk azzal menőztek, hogy lányokat erőszakolnak meg, akiket meg is neveztek. A hatóságok nem léptek fel ellenük, mert senki nem tett ellenük feljelentést.

“Figyelj, ezt mi egyáltalán nem vesszük félvállról, ez nekünk nem vicc. Próbálj meg annyi csajt megcsinálni, mint mi! Ez egy kib***ott komoly munka. Tehát erre mi tök tudatosan szakítunk időt, hogy megtaláljuk a következő lányt” – nyilatkozták a fiúk, akik újra szabadok.

Számunkra ez a vallomás már elég erős bizonyítékul szolgál… Érthetetlen!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top