Aktuális

Megtalálták az eltűnt nénit Szabolcsban

Erősen kihűlt, kiszáradt, életveszélyes állapotban találtak rá a rendőrök az eltűnt asszonyra.

A rendőrség Tevékenység-irányítási Központjába 2014. október 25-én este jelentették be, hogy eltűnt egy 89 éves asszony a nyírbogdányi idősek otthonából a délután folyamán, és azóta életjelet nem adott magáról – számolt be róla a police.hu.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai jelentős erők bevonásával kezdték meg az idős nő keresését. A környék átvizsgálásában a több tucat rendőr mellett speciális mentők, személykereső és nyomkövető kutyák, polgárőrök és civilek is segédkeztek, valamint az egyenruhások éjjellátó készüléket és hőkamerát is alkalmaztak. Az összehangolt kutatás a bejelentést követő másnap eredményre vezetett:  az idős nőt 2014. október 26-án délután, Nyírbogdány külterületén, egy nádas mellett, erősen kihűlt, kiszáradt, életveszélyes állapotban találták meg.

A térben és időben tájékozódni nem tudó nőt a helyszínen tartózkodó mentőszolgálat munkatársai ellátták, majd állapotát stabilizálva kórházba szállították.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top