Aktuális

Vasárnap akár 22 fok is lehet

Érdemes kirándulást tervezni, a hét utolsó napján is sok napsütésben lesz részünk. Keddtől tér vissza az esős-borongós idő.

Vasárnap a hajnali párásság és köd megszűnése után sok napsütésre, kevés felhőre számíthatunk. Reggel a völgyekben hidegebb lehet az idő, de napközben 18–22 fok közé melegszik a levegő. Északnyugaton feltámadhat a délies szél.

Hétfőn is sok napsütésre van kilátás, az ország nagy részén 20 fok fölötti csúcshőmérséklettel. Délután kezd északnyugat felől növekedni a felhőzet, de estig eső nem valószínű. A délnyugati szelet élénk lökések kísérhetik.

Kedden már egy hidegfront miatt ismét megnövekedhet a felhőzet, több helyen eső, záporok kialakulására kell számítani. Egyre többfelé támad fel a szél, és jó pár fokkal visszaesik a hőmérséklet.

A hét közepén a csapadékosabb, hűvösebb idő lehet a jellemző. A csúcshőmérséklet 13–20 fok között alakulhat. A jövő hét végén pedig átmenetileg szárazabb, de borongós idő lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top