Aktuális

Fordulatot tartogat az időjárás

A tegnapi nap után erre igazán nem számítottunk.

Tévedett, aki azt hitte, vége van a szép időnek, az igazi vénasszonyok nyara ugyanis csak most következik – derül ki az Időkép előrejelzéséből.

Szerdán északon még sok felhő lesz az égen, a hét második felére azonban a legtöbb helyen a napsütésé lesz a főszerep. A hőmérséklet is egyre emelkedik majd. Az északi, felhősebb területeken 15-17 fok körül alakulnak a csúcsok, ugyanakkor az ország déli felén a naposabb időben már 22-23 fokot is mérhetünk a délutáni órákban.

Csütörtöktől aztán a hajnali pára és köd feloszlása után simogató napsütésre, kellemesen meleg időre van kilátás. Csupán északon, északkeleten lehet kisebb körzetekben időnként több felhő az égen. Viszonylag enyhék lesznek a hajnalok, 10 fok alatti minimumokra inkább csak a ködös, mélyebben fekvő területeken élők számíthatnak. Délutánonként viszont mindenütt 20-25 fok körül lesz a hőmérséklet, sőt a délnyugati tájakon még ennél melegebb is lehet.

Hétvégén egy-egy élénkebb széllökés előfordulhat, de továbbra is marad a kellemes, késő nyárias idő. Aki kíváncsi arra, meddig tart a vénasszonyok nyara, megtudhatja ebből a cikkből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top