Aktuális

Folytatódik a vénasszonyok nyara

A napokban sem kell még esőtől, záporoktól tartanunk. Legközelebb szerda estétől fordulhat elő elszórtan eső, zápor, de jelentős mennyiségű csapadék nem valószínű.

Hétfőn és kedden a hajnali köd- és párafoltok feloszlása után napközben száraz időre és sok napsütésre számíthatunk. Öltözzünk rétegesen, a reggeli órákban még hűvös lesz, délutánra azonban 20-23 fokig melegszik a levegő. A légmozgás is általában véve gyenge lesz, csupán hétfőn élénkül fel a délies szél az Észak-Dunántúlon – írja az Időkép.

Szerdán is számíthatunk még több-kevesebb napsütésre, de délután északnyugat, nyugat felől már erősebben megnövekszik a felhőzet, amiből később csapadék sem kizárt. A vénasszonyok nyara előreláthatólag itt ér véget.

Csütörtökön elszórtan eső, kisebb záporok is kialakulhatnak, visszaesik a hőmérséklet, és az északias irányba forduló szél ismét felélénkül helyenként.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top