Aktuális

Hétvégétől beköszönt a vénasszonyok nyara

Hosszú idő után tartósan is megnyugodni látszik időjárásunk. Hétvégétől véget ér az eddigi változékony, gyakran szeles, csapadékos időjárás, a napsütés veszi át a főszerepet, ezzel együtt beköszönt a vénasszonyok nyara.

Csütörtökön és pénteken még kissé változatos, gyakran szeles idő vár ránk, egyúttal több felhő is érkezik térségünkbe, elszórtan eső, zápor is kialakulhat. Napközben még mindenhol 20 fok alatt marad a csúcs, viszont enyhülnek az éjszakák, megszűnnek a talaj menti fagyok – bár csütörtökre virradóra északkeleten, keleten még számítani lehet rájuk.

Szombattól aztán egyre kevesebb lesz a felhő fölöttünk, vasárnap és a jövő hét első napjaiban a hajnali pára- és ködfoltok feloszlását követően az ország nagy részén szinte zavartalanul napos időre van kilátás, a szél is alig fog lengedezni. Ezzel együtt melegszik az idő, szombaton még csak helyenként, vasárnaptól viszont egyre többfelé 20 fok fölé melegszik délutánonként a levegő, sőt jövő hét elején helyenként a 25 fokot is megközelítheti a legmagasabb nappali hőmérséklet. A mostani számítások szerint a vénasszonyok nyara a jövő hét nagy részén kitarthat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top