Aktuális

Őszi pihentető wellness

Egy kellemes őszi csatangolás után jólesik megpihenni a medencében vagy kávézni és süteményt eszegetni egy szálloda éttermében. Wellness ősszel is!!

                                                               Hasik Hotel**** Döbrönte

Bakonyalján, a történelmi Somlói borvidék közelében, a bájos, sváb falucskában, Döbröntén várja vendégeit a családi, konferencia-, és wellness-szálloda.
Fedett uszoda, szaunák merülőmedencével, pezsgőfürdő, fitneszterem, ping-pong terem, darts, csocsóasztal, biliárdasztal, játszószoba, a kertben minigolfpálya, teniszpályák, játszótér,
valamint saját lovarda biztosítják a gondtalan és aktív pihenést kicsiknek és nagyoknak, családoknak és céges csoportoknak.

 

Mennyei ételekkel, extra gyerekkedvezményekkel, családi- és gyerekprogramokkal várjuk Önöket a gyönyörű, őszi Bakonyban! Gyerekeknek 8 éves korig díjtalan!

Hasik Hotel – ahol megpihen az Idő…
8597 Döbrönte, Fő u. 4.
Tel.: 89/ 569-990
hasik@hasik.hu
www.hasik.hu

                                             Mátyás Király Gyógyszálloda ***/superior

Hajdúszoboszlói gyermek- és családbarát szálloda? Mi megvalósítottuk!
Látogasson el Ön is családjával szállodánkba, ahol a család minden tagja kellemes környezetben aktívan töltheti pihenését.
Kiemelt időszakokban Vendégeinket színes családi programokkal és extra szolgáltatásokkal várjuk!
Szállodánk gyógy- és wellness részlege 2 db gyógyvizes medencével, merülő- és taposómedencével, gyermekmedencével, úszómedencével, finn és infraszaunával várja a fürdőzés szerelmeseit.

A gyógyulni, rekreálódni vágyók gyógy-, wellness és szépségmegőrző kezeléseket, TB által támogatott kezeléseket, fodrász, manikűr, pedikűr, fogászat, sókamra szolgáltatásait vehetik igénybe házon belül.
Természetesen a kulináris élvezetekre is kiemelkedő hangsúlyt fordítunk! Éttermünkben a magyaros ízek mellett a reformételek széles választéka is megtalálható. Szeretettel várunk kicsiket és nagyokat, hiszen ez az a hely,…ahol a Vendég a Fenség és az Apród az Úr!”

                                          

                                                    Balatonfüredi varázslat

A balatonfüredi Anna-bálok helyszíneként is ismert Anna Grand Hotel****Wine&Vital 1200 m2-es wellness részleggel, reformkori recept szerint készült süteményekkel, exkluzív borozóval szikrázó napsütésben és szomorkás, ködös őszi napokon is kitűnő választás a feltöltődésre.

Őszi wellness hétvégék hétköznapi áron: szombat éjszakák már 15950 Ft/fő/éj-ért (akár 1 éjre is)!

Okt. 23. és Őszi szünet az Anna-bálok helyszínén borkóstolóval, gyerekprogramokkal: 15 000 Ft/fő/éj-től, gyerekeknek 10 éves korig ingyenes!

                                          Globall Sport és Wellness Hotel **** Telki

Rohanó világunkban nagyon fontos, hogy életünkben legyenek olyan biztos pontok, amelyekre mindig biztonsággal építhetünk.

Szállodánkban ötvöztük a professzionális munkához szükséges szolgáltatásokat a pihentető időtöltéshez és aktív kikapcsolódáshoz szükségesekkel. Mindezt egy helyen, közel Budapesthez, gyönyörű természeti környezetben, az egészséges életmód és étkezés jegyében.
Wellness & Spa Központunk számos egyedülálló szolgáltatással várja a kikapcsolódni vágyókat.
A hidromasszázs növeli a fürdőzés során elért ellazító hatásokat, Kneipp medencénk remek hatással van a vérkeringésre, az anyagcsere folyamatokra. Rehabilitációs eszközünk Float Spa lebegőkabinunk, ahol a súlytalan lebegés élményét tapasztalhatja meg. Sensolite ágyunkkal mobilizálhatjuk a szervezet védekező mechanizmusait. Egészségügyi panaszokra kiválóak infra és finn szaunáink, krioszaunánk, sókamránk és gőzkabinunk. A masszázs a legősibb módszer a betegségek megelőzésére és gyógyítására.

Web: http://www.globallsporthotel.hu

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top