Aktuális

Futóverseny miatt gigadugó várható a fővárosban

Vasárnap futók veszik birtokba Budapestet. Jobb, ha nem ülsz autóba!

Vasárnap rendezik Budapesten a legnagyobb magyarországi félmaratont, emiatt jelentős forgalomkorlátozások lesznek a főváros több útján is.

Reggel 7 és 8.50 között lezárják a budai alsó rakpartot a Margit híd és a Petőfi híd között, a Kós Károly sétány, az Olof Palme sétány egy-egy szakaszát, valamint a pesti alsó rakpartot a Dráva utca és a Fővám tér között. Később, 8.50 és fél tíz között az Andrássy úton csak a szervizúton lehet majd közlekedni, és lezárják egyebek mellett az Apáczai Csere János utca, a budai alsó rakpart, a Dózsa György út, a Fő utca, az Olof Palme sétány, a pesti alsó rakpart egy-egy szakaszát, a Clark Ádám tér-Lánchíd-Széchenyi István tér útvonalat, valamint a Fővám teret, a Műegyetem rakpartot, a Petőfi teret és a Szabadság hidat.

Fél 10 és fél 12 között az Alkotmány utcában, az Apáczai Csere János utcában, a Bem rakparton, a Clark Ádám téren, a Lánchídon, a József Attila utcában, a Dózsa György út, a Honvéd utca, a Markó utca a pesti és budai alsó rakpart és a Váci út egy-egy szakaszán lesznek időszaki lezárások.

Fél 12 és dél között a Dózsa György úton, a Kós Károly sétányon, valamint az Olof Palme sétányon, dél és fél kettő között pedig a Dvorák sétányon, az Olof Palme sétányon és a Városligeti körúton lesznek lezárások.

A korlátozás érintik a közösségi közlekedés menetrendjét is.

A 29. Wizz Air Budapest Félmaraton egyébként 64 országból 1700-an regisztráltak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top