Aktuális

Egy 17 éves lányt keres a rendőrség

Egy hónapja nincs hír a tiniről.

A Kaposvári Rendőrkapitányság eljárást folytat Kiss Dóra 17 éves somogygeszti lakos eltűnése ügyében. A lány augusztus 10-én az esti órákban otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta nem ad életjelet magáról. Személyleírása: körülbelül 155-158 centiméter magas, vékony testalkatú, világosbarna, hátközépig érő hajú, zöldesbarna szemű; eltűnésekor neonzöld színű felsőt, fekete térdnadrágot és fekete papucsot viselt.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A rendőrség kéri mindazok jelentkezését, akik Kiss Dóra tartózkodási helyével kapcsolatosan bármilyen információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/82/502-700-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13), a 107 vagy 112 központi  segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top