Aktuális

Macskát is ad a lakáshitel mellé egy bank Oroszországban

Szerencsehozó macskát is ad a lakáshitel mellé a Sberbank Oroszországban. Ha választani lehet, mi az itthoni bankoktól inkább pulit kérnénk, és kertet a házhoz.

A nagy orosz pénzintézet ajánlatára jelentkező első 30 igénylő tíz macskából választhat – derült ki a bank honlapján ismertetett kezdeményezésből. Az orosz babona szerint a macska szerencsét hoz, ha elsőként lépi át egy új ház vagy lakás küszöbét.

A szerencsések a szőrtelen szfinx macska, Kuzja, a sziámi macska, Iriszka és nyolc további macska, név szerint Knopa, Tyimofej, Cézár, Szonja, Fjodor, Karamelka, Abrikosz és Dimok közül választhatnak.

A bank szerint a “különlegesen trenírozott” állatok két óráig vendégeskednek majd a ház- vagy lakásavató ünnepségen. Aki szeretne a decemberig érvényes ajánlat részese lenni, annak írásos garanciát kell adnia arra, hogy jól fog bánni az általa választott állattal, és elfogadja, hogy a bank nem vállal felelősséget a macska által esetlegesen okozott károkért. Az akció csak Moszkvára és környékére vonatkozik.

Macskát is ad a lakáshitel mellé egy bank Oroszországban

Az állami Sberbank épp átalakítja imázsát, ennek része többek közt a macskás hitel. A nagybankot büntetőintézkedésekkel sújtotta az Európai Unió az ukrán válság miatt.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top