Aktuális

Hétvégére visszatér a nyár, vasárnap jön a vihar

A hétvégén többfelé napsütéses lesz idő, de vasárnap jöhet a vihar.

Pénteken túlnyomóan derült, napos idő lesz, csak nyugaton lehet estétől több a felhő, de csapadék nem várható. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de nyugaton időnként megélénkül a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire 7–12 fok között alakul, északkeleten lehet ennél néhol hűvösebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23–26 fok között várható.

Szombaton délen jellemzően napos idő lesz, északon viszont előfordulhat helyenként zápor, zivatar. Időnként megélénkül a légmozgás, és zivatarok környezetében átmenetileg erős, viharos széllökések is lehetnek. A minimum-hőmérséklet többnyire 8–13 fok között, északkeleten 8 fok alatt alakul. Nappal 24–28 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap, a nyár utolsó napján kezdetben északon, majd délután délen is lehetnek elszórtan záporok, zivatarok. A szél időnként megélénkül, zivatarok környezetében átmenetileg erős, viharos lökések lehetnek. A leghidegebb órákban 11–16 fok lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24–29 fok között alakul. Hétfőn pedig már villámlás, és eső vár ránk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top