Aktuális

Másokon segít az egykori hajléktalan anyuka

Meghálálja a segítséget, amit kapott.

A 23 éves Jenedith Fontanez háromgyermekes, egyedülálló anya. A fiatal nő a múlt hónapban még hajléktalanként élt: bár volt munkája, nem keresett eleget ahhoz, hogy össze tudja gyűjteni a lakásbérléshez szükséges kaució összegét.

Véletlenül összetalálkozott azonban  Andrew és Cherish Doutrich-kal. A házaspár megsajnálta az anyukát, ennivalót vásároltak neki, és adtak mellé még 500 dollárt. Jenedith így le tudta tenni a kauciót, és kibérelhetett végre egy egyszobás lakást.

Ezzel azonban még nem volt vége, ugyanis a bajba jutott anya történetéről egyre többen hallottak, és rengeteg ember ajánlott fel neki bútorokat és egyéb holmikat. Jenedith végre egyenesbe jött, és elhatározta, hogy olyan embereken fog segíteni, akik hasonló helyzetben vannak, mint amilyenben nemrégiben még ő is volt. Első körben azokat az adományokat adja tovább a rászorulóknak, melyekből többet is kapott, ezért nincs rájuk szüksége. Emellett pedig programot indított nehéz helyzetben lévő, egyedülálló szülők számára. Ennek keretében vállalja többek között, hogy szabadidejében ingyen vigyáz a gyerekeikre, hogy el tudjanak menni állást keresni.

Másokon segít az egykori hajléktalan anya

Forrás: Huffington Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top