Aktuális

Kutyájával tűnt el egy skizofrén nő Szombathelyen

Többször kezelték már skizofrénia miatt.

A 45 éves Balogh Krisztina Éva augusztus 15. 22 óra és augusztus 16. 5 óra 45 perc közötti időben kutyájával együtt távozott el a lakásáról. Azóta ismeretlen helyen tartózkodik és életjelet sem ad magáról.

A szombathelyi nő 173 cm magas, kissé telt testalkatú, kerek arcú, vállig érő barna hajú, szürke szemű, és skizofrénia miatt több alkalommal állt már kórházi kezelés alatt. A kutyája, amellyel elment otthonról, egy vöröses színű, németjuhász-husky keverék. A kutya egyik szeme kék, a másik szeme pedig barna színű, és a Valdo névre hallgat.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, vagy eltűnésével, tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/30/552-84-84-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a “Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán (hétfő–csütörtök: 8–16 óra között, péntek: 8–13 óra között), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top