Aktuális

Évek óta közveszélyesnek ismerték a combinós gyilkost

Tegnap délben a Margit híd budai hídfőjénél a villamos elé rúgott egy idős nőt egy férfi. A nő életét vesztette. Kiderült, évek óta közveszélyes a férfi.

Tegnap délben a Margit híd budai hídfőjénél egy férfi bántalmazott egy villamosra várakozó idős nőt: megrúgta, a hölgy a sínekre esett, a villamos alá szorult, és életét vesztette.

Az utasok visszatartották az elkövetőt, akit a Készenléti Rendőrség vett őrizetbe, előállították, tettét viszont nem ismerte el. A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást – írja a police.hu.

Sokan ráismertek

Az Indexre sorra érkeznek az eset kapcsán az olvasói levelek, melyekből kiderül, többen is találkoztak már a 41 éves elkövetővel, A. Áron Gergellyel. Ketten is írtak arról, hogy korábban valószínűleg ugyanez a férfi már zaklatott és támadott meg másokat errefelé, és két éve egy másik idős nőt rúgott a villamos alá. Az az eset nem végződött ilyen tragikusan. A beszámolók szerint a környéken jól ismerik, egy nő például saját lakásában találkozott vele, ahova a férfi benyitott, a parkettára vizelt, majd közölte, hogy majd még vissza fog jönni megerőszakolni őt. Egyik pártfogója szerint a férfi jogot végzett, több nyelven is beszél, saját lakása is volt, ám most már évek óta hajléktalan, és komoly tévképzetekkel, súlyos mentális problémákkal küzd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top