Aktuális

Ezért pokol a nőknek a nyár

Lehet szépséges, naplementés, koktélos fotókat megosztani a Facebookon, hogy éljen, itt a nyár, végre, sunshine, és jöhet a bikini. Azonban van néhány apróság, amit csak mi, nők tudunk arról, igazából mennyire nehéz végigküszködni ezt a néhány hónapot.

 Izzadunk.

Igen, izzadunk, ez az egyik legfőbb baj, ami ellen nem tehetünk semmit. Hiába  a csodastiftek, púderek, illatok, parfümök, 30 fok felett mindenki izzad. Az izzadságfoltok pedig bizony hamar megjelennek a felsőnkön.

 

Mindig túl hamar elérkezik a bikiniidőszak.

Nincs az a határidő, ami egy nőnek megfelelő lenne arra, hogy úgy érezze, tökéletes a “bikinibodyja”. Igaz, a blog rendre arra kéri olvasóit, szeressék magukat úgy, ahogyan vannak, de így is a legtöbben már januártól a tökéletes testre gyúrnak. Sokan gyors önsanyargatásba kezdenek, lefogynak néhány kilót, de valahogy sohasem alakulnak olyanná, mint amit a lapokban látnak.

Segítek: tényleg próbáld meg szeretni magad, de tegyél meg mindent egész évben (ne csak a nyár előtt 1-2 héttel), hogy jól érzed magad a bőrödben!

 

Mi nem vehetjük le a felsőnket az utcán, mint a férfiak

Irigykedek, amikor a nagy melegben a férfiak leveszik a pólójukat. Én miért nem tehetem?

 

Még több nyári negatívum a Girl power blogon!

Néhány dolog, amiért a nőknek a nyár maga a pokol

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top