Aktuális

Nagymama futamította meg a tolvajt

Emberére akadt a bűnöző.

A brit Yvonne Carey egy szociális otthonban takarít. A minap épp a padlót mosta fel, amikor észrevette, hogy egy besurranó tolvaj van az épületben, aki épp ellopta a táskáját. Az 58 éves nagymama fogta a kezében lévő felmosófát és kiabálva a bűnöző után eredt, aki azonnal menekülőre fogta. “Nem volt időm gondolkodni, hogy fegyver lehet nála, akár pisztoly vagy egy kés, annyira kétségbeesetten el akartam kapni” – idézte fel Yvonne.

A gonosztevőnek sajnos sikerült kijutnia az épületből és felszívódnia Yvonne táskájával, ám az otthon hálás lehet a bátor asszonynak, hiszen a tolvaj valószínűleg a lakóktól is lopni akart.

Yvonne elmondta: a táskájában volt az a 200 font, amit dollárra szeretett volna beváltani, azt vitte volna ugyanis költőpénzként a floridai nyaralásra, amire hét éve spórolt. Ennek dacára eldöntötte, hogy így is élvezi majd a nyaralást, amire a fiával,a  menyével és a két unokájával utazik majd néhány nap múlva.

Nagymama futamította meg a tolvajt

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top