Aktuális

Már csak 1 napot kell várni a ponthatárokra

A fővárosi ponthatárváró bulit a Semmelweis Egyetem rendezi.

Várhatóan csütörtök este 20 órától hozzák nyilvánosságra a szeptemberben induló felsőoktatási képzések ponthatárait, amelyek a hivatalos kihirdetést követően leghamarabb a felvi.hu oldalon lesznek elérhetők.

A besorolási döntést, amely tartalmazza, hogy kit hová vettek fel a ponthatárok megállapítását követően, idén a felvi.hu E-felvételi rendszeréből kell letölteniük a felvételizőknek. A dokumentumról, amint az elérhetővé válik, az Oktatási Hivatal e-mailben tájékoztatja a jelentkezőket. Azokat, akik sikerrel felvételiztek, az egyetem vagy a főiskola levélben is értesíti.

Idén is népszerű előadókkal és programokkal készül a hivatalos ponthatárváró rendezvény, a Pont Ott Parti. A csütörtöki eseményen a Gypo Circus és a Colorstar lép fel, a ponthatárok megjelenése után pedig a Junkies csap a húrok közé. A rendezvény házigazdája a Semmelweis Egyetem lesz. Az immár nyolcadik alkalommal jelentkező eseményen egész délután a felvételizőké a pálya: délután 15 órától színes programok, koncertek és előadások várják a felvételizőket a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban (1123 Budapest, Csörsz utca 2-4.). A belépés ingyenes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top