Aktuális

“Etessétek meg a kutyámat” – utolsó üzenetek a lelőtt maláj gépről

Nem lehet ép ésszel felfogni az Ukrajna felett lelőtt utasszállító esetét. Azt sem, hogy lelőtték, és azt sem, ami utána történt... 298 ember halt meg, néhányuk – bár akkor még nem tudták – utoljára üzent a világnak.

“Valaki fentről vigyáz ránk” – mondta az a brit házaspár, akik legnagyobb szerencséjükre nem fértek fel a lelőtt maláj gépre. A többiek, akik viszont felfértek, még utoljára szelfiztek, posztoltak a közösségi oldalakra. Akkor még nem tudták, hogy ez lesz az utolsó üzenetük…

Egy holland férfi felszállás előtt lefotózta a gépet, és viccesen megjegyezte, ha esetleg ez a gép is eltűnne, akkor mindenki tudja, hogy nézett ki.

utolsó üzenetek
Egy holland tinédzser, egy 15 éves fiú felszállás előtt készített magáról és az anyukájáról egy szelfit – az utolsót.
utolsó üzenetek
Mona és Gary Lee hathetes európai vakációjukról tértek volna haza, az amszterdami felszállás előtt üzenték a lányuknak, hogy alig várják, hogy újra láthassák.
Kérlek, vigyázzatok a kutyámra – ezt írta a felszállás előtt a lelőtt maláj gép légiutas-kísérője. Angeline Premila Rajandran Lexi nevű kutyájáért aggódott, a családja nagyon várta haza, együtt ünnepelték volna az édesanyjuk születésnapját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top