Aktuális

Az autóba zárta gyerekeit az anya, míg fodrászhoz ment

Mindezt a nyári forróságban. Nem épelméjű az ilyen...

Egy texasi bevásárlóközpont szabadtéri parkolójában a vásárlók lettek figyelmesek arra, hogy egy lezárt terepjáróból két kisgyerek kétségbeesett sírása szűrődik ki. A kisfiú és a kislány belülről sem tudta kinyitni az autó ajtaját, mivel a gyerekzár is be volt kapcsolva. A segítségükre siető emberek megpróbálták betörni az ablakot, végül egy férfi kalapácsot hozott és azzal szabadította ki a gyerekeket.

Valamivel később a gyerekek anyja is előkerült, aki azzal védekezett, hogy csak egy hajvágásra ugrott be a helyi szépségszalonba. Persze, “csak”… Az pedig, hogy a gyerekei akár meg is halhattak volna, míg ő kedélyesen ücsörög a fodrásznál, ezek szerint nem érdekelte.

Mivel azonban a gyerekeknek nem esett baja, hála az idegenek gyors és határozott közbeavatkozásának, így a rendőrséget sem hívták. A felelőtlen asszony minden további nélkül távozhatott a kicsikkel a helyszínről, és megúszta annyival, hogy be kell üvegeztetnie a kocsiját.

MObiltelefonos felvételek a mentőakcióról
Mobiltelefonos felvételek a mentőakcióról

Forrás: khou.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top