Aktuális

Miért vágatott Ronaldo cikcakkot a hajába?

Cristiano Ronaldo vasárnap este újabb frizurával jelent meg az amerikaiak elleni meccsen. Jobb oldalon egy "z" betűhöz hasonló borotvált csík látható, ami máris találgatásokra adott okot.

A portugál világsztár a vasárnap éjjeli USA elleni mérkőzésen “Twitter-hullámot” indított el, amikor cikcakkra borotváltatott frizurával jelent meg. Vannak, akik szerint a válogatott gyenge szereplése váltotta ki a sztár eddigi “legrosszabb hajvágását”. Mások azon merengtek, hogy Ronaldo merész frizurájával talán Harry Potter nyomdokaiba szeretne lépni. És vannak, akik úgy gondolják, hogy Cristiano az előtt a kisfiú előtt akart tisztelegni, akinek néhány hónappal ezelőtt kifizette méregdrága agyműtétjét.

Miért vágatott Ronaldo cikk-cakkot a hajába?

A Ronaldóról közzétett fotót máris több mint tizenegyezren osztották meg a közösségi hálón. Ronaldo nem posztolt saját magáról, és a portugál csapat sem erősítette meg a szurkolók találgatásait.
 
Azt tehát nem lehet tudni, hogy Ronaldo csak hirtelen ötlettől vezérelve vágatta hajába a feltűnő csíkot, vagy annak köze lehet jótékonykodásához. Mindenesetre a 29 éves floridai Nicki Barett a közösségi portálon megosztotta a nyolc hónappal ezelőtti agyműtétről készült fotóját, amelynek vonala kísértetiesen hasonlít Ronaldo cikcakkjához…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top