Aktuális

Nagy erőkkel keresik az eltűnt családanyát

Egy hete nem találják a 37 éves nőt.

Bonherbe (Vida) Szilvia múlt kedden reggel még elvitte kislányait a Budapest II. kerületében a Máriaremetei úton lévő Francia Iskolába, majd onnan gyalog ismeretlen helyre indult.

A kisgyermekes anyuka egy éve súlyos alvásproblémákkal és depresszióval küzd, orvosi felügyelet és gyógyszeres kezelés alatt állt, idegállapota labilis. Mivel eltűnése előtt pár nappal abbahagyta a gyógyszerek szedését, elvonási tünetek jelentkezhetnek nála, de semmiképp nem közveszélyes.

Nagy erőkkel keresik az eltűnt családanyát

A szociális médiáknak, különösen a Facebooknak köszönhetően hatalmas csoport alakult ki: 4 nap alatt közel 800 önzetlen és segíteni akaró ember, akik szabadidejüket, energiát nem sajnálva, hihetetlen összefogással próbálják megtalálni Szilviát. Az elmúlt 5 napban nagyon sok bejelentés, észlelés érkezett, sokan látni vélték őt Budapesten és környékén, Solymáron, a Pilisben, a Római-parton, a Városligetben, kocsmákban és éttermekben, de igazából bármerre lehet a városban, parkokban és a közeli falvakban is. Pénzt vitt magával, ami fogyóban lehet, valószínű, hogy közben át is öltözött, de bankkártya, működő telefon és iratok nincsenek nála. Elképzelhető, hogy nem egyedül van, többen egy hölgy társaságában látták őt.  

Sajnos a rengeteg bejelentés és összefogott keresés ellenére sem sikerült eddig megtalálni, ezért kérünk mindenkit, járjon nyitott szemmel, segítsen a keresésben, és ha esetleg megtalálná, hívja rögtön a mentőket és a férjét. Két kislánya sírva várja őt haza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top