Aktuális

Hűvös napok jönnek, akár 1 fok is lehet

A hét elején nem várható csapadék, viszont hűvös lesz, helyenként 1-2 fokig hűl le a levegő. A hét második felében ismét többfelé kell számítani esőre, a hőmérséklet néhol 25 fokig emelkedik.

Hétfőn már mindenütt megszűnik a csapadék, és reggel a legtöbb helyen kiderül az ég: sok napsütésre, de még hűvös időre készülhetünk. Többfelé élénk, keleten olykor erős északias szél délutántól fokozatosan mérséklődik. A legalacsonyabb hőmérséklet 2–7 fok között alakul, de Pest és Nógrád megyében a szélvédett helyeken talaj menti fagy is lehet. A legmagasabb hőmérséklet 15–19 fok között várható.

Kedden a leghidegebb órákban 1–6 fok között, nappal 18–22 fok között alakul a hőmérséklet. A Dunántúlon élénk, északnyugaton akár erős lökések is kísérhetik a délkeleti szelet.

Szerdán változóan felhős, ám kellemes időnk lesz, délután azonban nyugaton–északnyugaton futó zápor is kialakulhat. A minimum-hőmérséklet 5-10 fok között valószínű, az élénk délies szélben azonban 19–24 fok közé is melegedhet a levegő.

Forrás: Időkép

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top