Aktuális

A hétvégénk is hűvös, esős lesz

A hétvégén is több helyen hűvös lesz, az éjszakai órákban akár fagypont körüli értékek is lehetnek. Néhol záporeső is kialakulhat. Emellett pénteken még lehetnek erős széllökések, de aztán mérséklődik a légmozgás.

Az országos középtávú előrejelzés szerint pénteken néhol erősen gomolyfelhős, másutt napos lesz az ég. Legfeljebb délen és keleten lehet zápor. Napközben megélénkül, főként keleten meg is erősödik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 0 és +5 fok között várható, de a fagyzugos helyeken hidegebb is lehet. A legmagasabb hőmérséklet 13 és 17 fok között alakul.

Helyenként szombaton is előfordulhat záporeső, de estétől átmenetileg egyre nagyobb területen kiderül az ég. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A minimum-hőmérséklet 1 és 6 fok között valószínű. A nappali maximumok 14 és 18 fok között alakulnak.

Vasárnap főként napközben fordul elő szórványosan kisebb eső, záporeső. Helyenként megélénkülhet a szél. A leghidegebb órákban 2 és 8 fok lehet. Nappal várhatóan 14 és 19 fokig melegszik a levegő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top